Predsjednik ALDE evropskih liberala podržao LP

"Ovi izbori presudno važni za stabilnost"

Predsjednik ALDE saveza liberala Evrope Hans Van Balen, podržao je Liberalnu partiju na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima. ALDE savez okuplja liberalne stranke iz svih država Evrope od čega čak sedam premijera, 5 komesara Evropske Komisije a novi predsjednik Evropskog Savjeta Šarl Mišel je član ove grupe kojoj pripada i Liberalna partija, što je od izuzetnog značaja za dalji put Crne Gore ka EU i evropske integracije.

"Van Balen u videu podrške koji je uputio navodi da crnogorskim libralima i predsjedniku Andriji Popoviću želi mnogo uspjeha na izborima 30. avgusta. On je kazao da su ovi izbori presudno važni za stabilnost Crne Gore, kao države koja je članica NATO i dodao da je evropska budućnost Crne Gore izvjesna i da očekuje uskoro i člansvo Crne Gore u Evropskoj Uniji", saopšteno je iz Liberalne partije.

Podsjećajući, liberali na parlamentarnim izborima nastupaju u koaliciji "Odlučno za Crnu Goru" zajedno sa DPS, dok će na kotorskim izborima LP nastupiti samostalno sa listom "Za liberalni Kotor-Andrija Pura Popović." U Budvi liberali nastupaju u koaliciji "Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS, SD, Crnogorska, LP", dok će u Gusinju nastupiti u koaliciji BS-LP. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.