Đukanović u Kučima: Crna Gora se vraća svojoj evropskoj luci
Foto: Pres Služba predsjednika CG

Đukanović u Kučima: Crna Gora se vraća svojoj evropskoj luci

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravio je danas u Kučima gdje se zajedno sa gradonačelnikom Podgorice Ivanom Vukovićem susreo sa predsjednikom i članovima Upravnog odbora Fonda za razvoj Kuča Marko Miljanov.

"Predsjednik Fonda za razvoj Kuča dr Radomir Prelević je kazao da je počastvovan posjetom Predsjednika Kučima gdje  je, kako je kazao, među prijateljima i informisao Predsjednika o realizovanim projektima na ovom području iz oblasti putne infrastrukture, vodosnadbijevanja, kulture, sporta. Na toj liniji je zahvalio za pomoć države, Glavnom gradu i Ministarstvu odbrane i podsjetio na značajna ulaganja lokalnih privrednika u iznosu višem od 4 miliona eura, odnosno skoro 9 miliona u saradnji sa državnim institucijama", saopšteno je iz službe predsjednika Crne Gore.

Kui1

Đukanović je zahvalio na toploj dobrodošlici i izrazio zadovoljstvo posjetom Kučima u koje je, kako je kazao, uvijek rado dolazio.

Izrazio je poštovanje za entuzijazam i uloženi rad i trud prema svim realizovanim projektima i kazao da je to dobar model za razvoj i ostalih krajeva Crne Gore.

Đukanović je podsjetio na dinamičan razvoj Crne Gore od obnove  nezavisnosti, izrazio optimizam za dalji ekonomski napredak i istakao da se Crna Gora vraća svojoj evropskoj luci.

Na kraju izlaganja, predsjednik Crne Gore je rekao da ostaje otvoren za podršku svim dobrim inicijativama kroz animaciju donatora, ali i kroz inicijativu prema Vladi Crne Gore, a sve u cilju unapređenja kvaliteta života stanovnika ovog kraja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.