Jači zemljotres dogodio se kod grčkog ostrva Hidra
Ilustracija

Nema žrtava niti materijalne štete

Jači zemljotres dogodio se kod grčkog ostrva Hidra

Zemljotres jačine 5,1 stepeni dogodio se jutros u vodama kod grčkog ostrva Hidra, u Saronskom zalivu, ali nema žrtava niti materijalne štete, navode vlasti.

Kako je saopštio Geodinamički institut u Atini, potres je bio jutros 7:27 po lokalnom vremenu na dubini od 90 kilometara i osjetio se u grčkoj prijestonici, prenosi Beta.

Grčka se nalazi u trusnom području i česti su zemljotresi, ali su obično bez žrtava.

Posljednji jak zemljotres od 6,7 stepeni bio je u julu 2017. na ostrvu Kos u Egejskom moru kada su dvije osobe poginule.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.