Joković: Mojkovac dostojan 6. januara, ali vrijeme je majstorsko rešeto i doći će sve na svoje
Vladimir Joković

Joković: Mojkovac dostojan 6. januara, ali vrijeme je majstorsko rešeto i doći će sve na svoje

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u svoje i u ime SNP, čestitke građanima Mojkovca povodom Dana opštine, 13. avgusta.

"SNP podsjeća da iako je prije nekoliko godina, tadašnja lokalna vlast utvrdila novi datum obilježavanja Dana opštine Mojkovac, za nas koji poštujemo tradiciju i svoje pretke, smatramo da je Mojkovac dostojan 6. januara, dana kada se obilježava uspomena na čuvenu Mojkovačku bitku. Ipak, dragi građani Mojkovca, vrijeme je majstorsko rešeto i doći će sve na svoje, vjerujemo brzo. U međuvremenu, želim vam da svoj grad učinite mjestom dostojnim življenja, kako i zaslužujete. Mojkovac je nekada bio jedan od industrijskih centara Crne Gore, trebalo bi mu tu titulu vratiti. No, to mogu samo oni koji znaju da rade svoj posao, na dobrobit svih građana podjednako a ne kako smo od ove vlasti navikli svih ovih godina", naveo je Joković.

On je kazao da moraju svi zajedno vjerovati u ljepše i bolje sjutra, za budućnost Crne Gore i njenih građana.

"U nadi da nas sve zajedno čekaju neka bolja vremena, čestitam vam Dan opštine“, poručio je Joković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.