Rasvijetljeno 6 krađa u Podgorici: Maloljetnik koristio nepažnju vozača i iz vozila krao novac, stvari...
ilustracija

Rasvijetljeno 6 krađa u Podgorici: Maloljetnik koristio nepažnju vozača i iz vozila krao novac, stvari...

Podgorička policija je rasvijetlila šest krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata i to pet krađa i jednu tešku krađu. Jedan maloljetnik je lišen slobode dok su protiv dvije osobe podnijete krivične prijave u redovnom postupku.

"Zbog sumnje da je počinio tešku krađu uhapšen je E.H. (15) iz Podgorice. On je, kako se sumnje, 24. aprila 2019. godine provalio u jedan butik i izvršio premetačinu. Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv H.B. (14) zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela krađa. Maloljetnik je koristio nepažnju vozača i iz otključanih vozila otuđivao novac, mobilne telefone i lična dokumenta.", saopštila je Uprava policije.

Kako se dodaje, u redovnom postupku podnijeta je krivična prijava protiv R.B. (35) koji je iz jedne kuće u Podgorici, kako se sumnja, u više navrata otuđio mobilni telefon, elektične alate i druge predmete.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.