Izgradnja vrtića u Rožajama u završnoj fazi
Vrtić u Rožajama

Biće spreman za 100 mališana u naredna dva do tri mjeseca

Izgradnja vrtića u Rožajama u završnoj fazi

Izgradnja vrtića u Rožajama, investicije koju Vlada Crne Gore finansira sa 1,5 miliona eura, u završnoj je fazi, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

U toku je kako se navodi uređenje terena, montaža spuštenih plafona, molerski i drugi fini radovi, "tako da se očekuje da će objekat u naredna dva do tri mjeseca biti spreman da otvori vrata za oko 100 mališana".

Projektovan je kao savremeno i funkcionalno zdanje, površine 1,12 hiljada metara kvadratnih. 

"Imaće devet prostorija namijenjenih za dnevni boravak djece, od kojih četiri za jaslice, prostorije za vaspitače, kuhinju, administrativni blok, multifunkcionalni prostor sa garderoberima, višenamjensku salu i ostale prateće sadržaje.Vrtić je izgrađen na lokaciji na kojoj su se nalazili stari objekti, u samom centru grada", saopšteno je iz Uprave javnih radova.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.