HN: Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika, zaplijenjena marihuana i kokain

HN: Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika, zaplijenjena marihuana i kokain

Hercegnovska policija je sprovela akciju u cilju sprječavanja distribucije narkotika na području Herceg Novog i zaplijenila 16,5 kilograma marihuane i oko 21 gram kokaina.

Kako je saopštila Uprava policije, uhapšen je N.N. (33) iz Herceg Novog kojem se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je sprovden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"Policija je u Igalu izvršila kontrolu N.N. kada je u njegovom kombi vozilu pronađeno 30 pakovanja sa sadržajem marihuane težine oko 16,5 kilograma i pakovanje sa sadržajem kokaina težine oko 21 gram. Pronađeni su i predmeti koji upućuju na sumnju da se N.N. bavi uličnom distribucijom narkotika i to dvije vage za precizno mjerenje, tri mjerača doza za pakovanje kokaina, metalna presa za pakovanje marihuane, aparat za vakumiranje i drugi predmeta koji ukazuju da su korišćeni za prepakivanje, mjerenje i distribuciju narkotika.", navodi se u saopštenju.

Nakon toga, pronađene droge i drugi predmeti su fotografisani i izuzeti sa lica mjesta i upućeni su na vještačenje u Forenzički centar.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.