Nataša Kojić se predstavlja kao LGBT osoba: U Americi zatražila azil
Nataša Kojić, Foto: Instagram

Ćerka Dragana Kojića Kebe već dugo živi "preko bare"

Nataša Kojić se predstavlja kao LGBT osoba: U Americi zatražila azil

Nataša Kojić, koja je imala kratku muzičku karijeru u Srbiji i već dugo živi u Americi, navodno je navela da je pripadnica LGBT populacije u zahtjevu za azil.

Nekadašnja pjevačica je u postupku dobijanja američkih papira, zbog čega ne smije da napušta zemlju, jer ima status azilanta u postupku, prenosi portal Srbijadanas.

Sada je aplicirala za državljanstvo kao pripadnik LGBT populacije.

Ona je navodno iskoristila pravo na azil koje u međunarodnom pravu podrazumijeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

Nataša Kojić se navodno, po nečijem savjetu, prijavila za azil kao lezbijka pošto u Srbiji nisu dozvoljeni istopolni brakovi, što se u Americi tumači kao diskriminacija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.