Gvozdenović: DPS uvijek bila i ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore
Posjeta Tivtu

Posjeta Tivtu

Gvozdenović: DPS uvijek bila i ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore

U okviru kampanje za lokalne i parlamentarne izbore, koji će se istovremeno održati 30. avgusta ove godine, politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, sa članovima Izvršnog odbora Andrijom Radmanom i Željkom Vidakovićem, boravio je u radnoj posjeti Tivtu, saopšteno je iz ove partije.

Kako se navodi,domaćini susreta bili su Jovanka Laličić predsjednica OO DPS Tivat i koordinatori za Tivat ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora partije Predrag Nenezić i Goran Jevrić.

Radne sastanke održao je sa Opštinskm izbornim štabom, predsjednicima Mjesnih odbora i predsjednicima Komisija koje su formirane na lokalnom nivou sa ciljem boljeg koordinisanja aktivnosti u sprovođenju programa i politike partije.

„Na ovaj način postići će se bolja saradnja između Mjesnih odbora i Komisija, rad će biti efikasniji, a rezultati odmah vidljivi“, kazao je Gvozdenović.

On je dodao da je Demokratska partija socijalista kompetentna politička partija sa integritetom i kao takva, "uvijek je bila i ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore.“

IMG5146

Sastanku sa političkim direktorom DPS-a imali su prilike da prisustvuju i penzioneri Tivta, koji su imali brojna pitanja u vezi sa usvajanjem novog Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju.

„Demokratska partija socijalista je uvijek sa punom pažnjom vodila računa o najstarijoj populaciji, a u prilog tome ide i činjenica da se očekuje da u najskorije vrijeme bude usvojen novi Zakon o penzijsko invalidskom osiguranju koji nudi brojne novine i povoljnije usove za buduće penzionere, ali i određene benfite za sadašnje penzionere. Ono za šta će se DPS zalagati i dalje, jeste redovna isplata penzija svim korisnicima u Crnoj Gori“ – zaključio je Branimir Gvozdenović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.