Joković: URA i Demokrate da skupe snagu i energiju i da učinimo još jedan napor u pravcu postizanja jedinstva opozicije
Sa sjednice

Održana sjednica Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

Joković: URA i Demokrate da skupe snagu i energiju i da učinimo još jedan napor u pravcu postizanja jedinstva opozicije

Sinoć je održana sjednica Odbora SNP Glavnog grada Podgorica, kojoj su prisustvovali predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednici Dragan Ivanović, Dragoslav Šćekić i Danijela Đurović, sekretar IO GO SNP CG Dragan Vukić, šef medijskog centra SNP CG Vasilije Lalošević i član predsjedništva partije Miomir Vojinović. Sjednicom je predsjedavao Dragan Ivanović, potpredsjednik partije i predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica.

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković istakao je da je nastupio period potpune stabilizacije, odnosno da se SNP vratila na svoj izvorni put.

"Što se tiče pregovora opozicionih parlamentarnih partija koji su završeni neuspjehom,  SNP se sve vrijeme zalagala za jedinstveni nastup cjelokupne opozicije, ali da to nekim opozicionim subjektima ne odgovara. Uprkos tome, SNP je spremna na dalje razgovore kako bi se postigao dogovor jer narod to od opozicije očekuje", kazao je Joković.

U tom smislu, Joković je još jednom pozvao ostale opozicione partije, a posebno GP URA i Demokrate da skupe snagu i energiju i da učine još jedan napor u pravcu postizanja jedinstva opozicije, što je najbolji način za smjenu vlasti predvođene DPS-om.

SjednicaSNPPG22

Joković je reako da opozicione partije moraju prepoznati istorijski trenutak koji se ukazao i iskoristiti ga što prije jer vrijeme ističe.

Predsjednik SNP CG je ukazao da su litije Mitropolije crnogorsko-primorske oslobodile narod, a posebno omladinu koja je pokazala kako se bori za čast i dostojanstvo, te da Milo Đukanović apsolutno nije imao odgovor na ogromno narodno nezadovoljstvo koje je izazvalo usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Što se tiče aktuelne pandemije korona virusa, Joković je kazao da je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti produženo političko tijelo DPS-a, koje će ostati upamćeno po tome što je dalo podršku policiji za prebijanje građana Budve.

"Ovom prilikom u Odbor SNP Glavnog grada Podgorica primljeni su novi, prvenstveno mladi članovi, čime je još jednom potvrđeno da SNP svakog dana jača, da bilježi stabilan trend rasta i da se radi o partiji u koju građani imaju povjerenja i u kojoj prepoznaju snagu koja daje jasan doprinos demokratizaciji i napretku države", saopšteno je iz ove partije.

Za potpredsjednicu Odbora SNP Glavnog grada Podgorica izabrana je mr Marija Radinović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.