Nema zatvaranja Podgorice, NKT nije razmatralo takvu mogućnost

Vlada demantuje "zlonamjerne glasine"

Nema zatvaranja Podgorice, NKT nije razmatralo takvu mogućnost

Nacionalno koordinaciono tijelo nije razmatralo odluku o zatvaranju teritorije Podgorice zbog epidemije novog koronavirusa.

Bez ikakvog su osnova zlonamjerne glasine o navodnom predstojećem zatvaranju Podgorice zbog COVID19. NKT nije razmatralo takvu mogućnost! Ne vjerujte glasinama, već pouzdanim izvorima - objavljeno je na Twiter nalogu Vlade Crne Gore.

Dr Sanja Medenica kazala je na današnjoj konferenciji za medije da sve zavisi od epidemiološke situacije.

"Svaka mjera koja se donosi zavisi od epidemiološke situacije. Za sada nijesmo pričali o tome, ali sve će zavisiti od epidemiološke situacije", kazala je Medenica odgovarajući na pitanje o zatvaranju Glavnog grada.

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.