Carević i Radović ponovo zaustavljeni na ulazu u zgradu Opštine Budva
Foto: RTV Budva

Carević i Radović ponovo zaustavljeni na ulazu u zgradu Opštine Budva

Ispred ulaza u zgradu Opštine Budva i jutros identilna situacija. Smijenjeni predsjednici Opštine i Skupštine Marko Carević i Krsto Radović nijesu mogli ući u zgradu, a ponovo su bili prisutni pripadnici policije i privatnog obezbjeđenja.

Funkcioneri Demokrata i DF-a tražili su da članovi obezbjeđenja pokažu legitimacije.

Funkcioneri su osudili postupanje policije u Budvi i apelovali da prestane da privodi građane,prenosi RTV Budva.

Pripadnici privatnog obezbjeđenja raspoređeni su i unutar Opštine.

"Želim da apelujem na organe reda i milicije Budve. Želim da pozovem ove odbornike i ove ljude da povuku naredbu koju su dali miliciji koja tuče i maltretira nađe sugrađane. Jauci iz budvanske stanice milicije se čuju svakodnevno, tamo se prebijaju budvanska djeca", poručio je predsjednik SO Budva Krsto Radović.

Podsjećamo, Opština Budva zatvorena je već 12 dana. Privatno obezbjedjenje kazalo je da će građanima ulaz u Opštinu biti dozvoljen nakon 9h.

Imali su spisak koji nije imao pečat,prenosi RTV Budva.

Kako su kazali pripadnici privatnog obezbjeđenja, Građanski biro je otvoren za građane, a u zgradu Opštine je, u skaldu sa mjerama NKT, može da boravi ograničen broj ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.