Uhapšene dvije osobe, pretukli predsjednika nikšićkih Demokrata i njegovog prijatelja

Uhapšene dvije osobe, pretukli predsjednika nikšićkih Demokrata i njegovog prijatelja

Nikšićka policija je uhapsila dvije osobe zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, te i nasilničkog ponašanja u blizini parka na raskrsnici ulice Radoja Dakića i ulice Njegoševe u tom gradu. Uhapšeni su Goran Banović i Vuk Cerović zbog sumnje da su 24. juna napali predsjednika OO Demokrata Nikšića Marka Mitrovića i njegovog prijatelja Mirka Nikčevića

Sumnja se, kako je saopštila Uprava policije, da je G.B. (35) iz Nikšića izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nasilničko ponašanje na štetu M. M. iz Nikšića, predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore.

Takođe se sumnja da je ovom prilikom V.C. (25) iz Nikšića izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu M.N. koji se nalazio u društvu sa M.M.

"Kriminalistička obrada koju je sprovela policija u Nikšiću ukazala je na sumnju da je G.B. izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret na način što je fizički napao M.M. nanoseći mu tešku tjelesnu povredu – rupturu bubne opne, nakon čega nastavlja sa fizičkim napadom kada je oštećenom nanio lake tjelesne povrede na koji način su se stekli elementi krivičnog djela nasilničko ponašanje.", navodi su u saopštenju policije.

Sprovodeći ovu obradu policijski službenici su došli do sumnje da je V.C. iz Nikšića izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu M.N. na način što ga je fizički napao usled kojih udaraca je oštećeni pao na tlo i zadobio lake tjelesne povrede.

"G.B. i V.C. su lišeni slobode i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.", kažu iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.