Holandija: Seksualni radnici ponovo rade, nema ljubljenja i dubokog uzdisanja
Foto: Facebook

Holandija: Seksualni radnici ponovo rade, nema ljubljenja i dubokog uzdisanja

Seksualni radnici u Holandiji ponovo su ugostili svoje mušterije, nakon što je ta zemlja olabavila mjere protiv širenja koronavirusa. Ipak, neke mjere su zadržane nema ljubljenja i dubokog uzdisanja u lice, prenosi Rojters.

Erotske plesačice i prostitutke izgubile su svoj glavni izvor prihoda od kada su prije tri i po mjeseca uvedene mjere, a bile su iznenađene kada je holandska vlada pomjerila datum da mogu da počnu da rade sa 1. septembra na 1. jul.

Amsterdamska četvrt crvenih fenjera, gdje hiljade turista dnevno posjećuju seks-prodavnice, erotske plesačice i prostitutke, pusta je od kada su uvedene mjere.

Sindikat četvrti crvenih fenjera zagovarao je što ranije otvaranje, navodeći kao razlog to što seksualni radnici i dalje moraju da plaćaju zakup za svoje lokale, a da bi preživjeli moraju da rade ilegalno.

„Jedva čekam da počnem da radim. Nadam se dobrom danu“, rekla je Moira Mona, dvadesetdevetogodišnja seksualna radnica koja radi u jednom klubu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.