Osmoro djece utopilo se u rijeci u jugozapadnoj Kini
Foto: Rojters

Osmoro djece utopilo se u rijeci u jugozapadnoj Kini

Osmoro djece utopilo se u rijeci u jugozapadnoj Kini kada je jedno dijete palo u vodu a drugi su skočili da ga spasu, prenose danas kineski državni mediji.

Nesreća se dogodila u gradu Čongćinu na jugozapadu Kine, a kako je navedeno djeca su uzrasta osnovne škole.

Državni mediji javljaju da su djeca otišla da se igraju na obali reke juče i da su im tijela nađena jutros. Za sada nijesu dati drugi podaci.

Jaka kiša je bila prognozirana za Čongćing ali nije za sada poznato da li su vremenski uslovi imali ulogu u nesreći, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.