Janović: Preduslov za razvijanje sporta je dobra infrastruktura
Foto: Ministarstvo sporta i omladine

Ministarstvo sporta i omladine renoviralo salu Osnovne škole "Sutjeska"

Janović: Preduslov za razvijanje sporta je dobra infrastruktura

Ministar sporta i mladih Nikola Janović, obišao je danas sportsku salu Osnovne škole ,"Sutjeska” u Podgorici, koja je još jedan u nizu renoviranih sportskih infrastrukturnih objekata, u čiju je rekonstrukciju i adaptaciju Ministarstvo sporta i mladih uložilo oko 45.000eura.

Obilazeći salu sa direktorom škole Veskom Gagovićem, Janović je istakao da je dobra sportska infrastruktura, preduslov za razvoj i rekreativnog i profesionalnog sporta i podsjetio da je Ministarstvo sporta i mladih za ovaj segment sportske oblasti, opredijelilo oko dva miliona eura, u prethodne četiri godine.

Učenicima OŠ "Sutjeska“ na raspolaganju je adaptirana sportska sala, a kako navodi Janović, ovom rekonstrukcijom su se obezbijedili kvalitetniji uslovi za bavljenje sportom za 1500 učenika ove škole, ali i oko 200 sportista iz nekoliko sportskih klubova koji koriste ovu sportsku salu.

skola

Foto: Ministarstvo sporta i omladine

Direktor škole, Vesko Gagović,se ovom prilikom zahvalio Ministarstvu sporta i mladih na adaptaciji sale, u koju kako je istakao, u prethodne 44 godinenije ulagano.

Ministarstvo sporta i mladih finansiralo je čak 15 projekata u Glavnom gradu,koji se odnose na izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje sportskih objekata.

Ukupna vrijednost svih finansiranih projekata sa teritorije Glavnog grada iznosi oko 400.000 eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.