Podgoričanin uhapšen zbog automatskog pištolja
Foto: UP

Uprava policije

Podgoričanin uhapšen zbog automatskog pištolja

Podgorička policija je postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Podgorici izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice I.K.

Kako su naveli iz Uprave policije, pronađen je i oduzet automatski pištolj – „škorpion“ kalibra 7.65 mm sa pet okvira za municiju, kao i dvije puške nepoznate marke kalibra 7.9 mm i 4.5 mm u ilegalnom posjedu.

"I.K. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu", kazali su iz Up-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.