Žika Todorović glumiće svog oca u filmu o Tomi Zdravkoviću
Žika Todorović

Žika Todorović glumiće svog oca u filmu o Tomi Zdravkoviću

Lik Bore Todorovića naći će se u biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću, a tumačiće ga njegov sin Srđan Žika Todorović, prenosi nova.rs.

Slavni glumac bio je poznat kao veliki boem i često je odlazio u kafanu da sluša Zdravkovića.

Odluka da Boru glumi njegov sin, takođe slavni glumac, bila je Dragana Bjelogrlića, reditelja filma o legendarnom pjevaču.

“Bjela je kontaktirao Žiku i odmah su sve dogovorili, jer njih dvojica godinama sarađuju i odlično funkcionišu. Srđan će igrati svog oca, kojeg niko ne bi bolje iznio od njega. On će imati samo jednu scenu u filmu, i to u kafani. Neće imati mnogo obaveza oko projekta, jer ga očekuje samo jedan snimajući dan, što mu sada potpuno odgovara. U svakom slučaju biće zanimljivo vidjeti kako će se Žika izgledati kao Bora”, ispričao je dobro izvor.

maxresdefault61

Pored Žike, u filmu “Toma”, pojaviće se glumci koji će tumačiti likove Silvane Armenulić, Mike Antića, Kemala Montena i Zorana Radmilovića.

Podsjetimo, lik Tome tumačiće Milan Marić, a menadžera legende narodne muzike, Andrija Kuzmančević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.