Srbija: Policija u donjem vešu izvodila makroe optužene za organizovanje prostitucije (VIDEO)
Ilustracija

Razbijena mreža prostitucije

Srbija: Policija u donjem vešu izvodila makroe optužene za organizovanje prostitucije (VIDEO)

Članovi organizovane kriminalne grupe koji se terete da su izvršili krivična djela udruživanje radi posredovanja u vršenju prostitucije, uhapšeni su, a objavljen je i snimak njihovog privođenja.

Policija Srbije je uhapsila V. M. (38) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (34), B. L. (42), S. B. (31), D. A. (40), N. S. (48), M. M. (22), D. M. (31) i J. S. (30).

Pripadnici srpske Uprave kriminalističke policije, upali su u stanove u kojima su boravili osumnjičeni. Oni su u tom trenutku bili u donjem vešu, mnogima su lisice na ruke stavljene dok su bili na krevetu ili podu, prenose Novosti.

Sumnja se da su oni u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.