Berane: U međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu

Potraga za dvojicom Beranaca

Berane: U međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu

Beranska policija traga za Jovanom Mujovićem zvanim Mrgo i Sinišom Drljevićem zvanim Sićko, zbog sumnje da su sinoć u međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu M.Č., pišu Vijesti.

Iz Uprave policije kazali su da su oba Beranca za kojima tragaju bezbjednosno interesantna lica.

Prema nezvaničnim saznanjima iz te institucije Beranku je pogodio metak koji je rikošetirao.

Pucnjava se dogodila na samo stotinu metara od centra Berana, u ulici Miloša Mališića, kod zgrade Centra centra za kulturu.

M-Č. (29) koja je bila sa suprugom i djetetom u kolicima, zadržana je u Opštoj bolnici u Beranama i van je živtne opasnosti. Njen suprug i dijete u kolicima su ostali nepovrijeđeni.

Prema riječima očevidaca, žena je ranjena u nogu, posle čega je pala na asfalt i tako dočekala automobile hitne pomoći.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.