Nikšić: Od bezbjednosno interesantne osobe oduzet pištolj, pancir prsluk, optički nišan
Foto: Uprava policije

Nikšić: Od bezbjednosno interesantne osobe oduzet pištolj, pancir prsluk, optički nišan

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić u kontinuitetu realizuju pojačane planske aktivnosti usmjerene na pronalazak vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu kod građana, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nikšićka policija je na osnovu operativnih saznanja, a postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi bezbjednosno interesantno lice D.R. (38) iz Nikšića.

"Pronađen je pištolj marke M57 kalibra 7.62 mm obrušenog fabričkog broja, sa okvirom u kojem se nalazilo sedam komada municije, optički nišan marke „Bushnell“, pancir prsluk, te i pet komada municije nepoznatog kalibra", saopšteno je iz policije.

Sa navedenim je upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio da se pronađeno oružje, municija i predmeti upute na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.