Hospitalizovan u lokalnoj bolnici

NBA legenda Patrik Juing pozitivan na koronavirus

Legendarni centar Njujork Niksa, a danas trener svog bivšeg univerziteta Džordžija Hojas, Patrik Juing potvrdio je na društvenim mrežama da je dobio dijagnozu Covid-19, ali da se osjeća dobro, iako je hospitalizovan.

Prvi pik NBA drafta iz 1985. godine trenutno se nalazi izolovan u lokalnoj bolnici, prenosi N1.

"Želio bih da podijelim sa svima da sam juče bio pozitivan na Covid-19. Ovaj virus je opasan i ne treba ga shvatati olako. Želio bih da ohrabrim sve da budu veoma oprezni i da brinu o sebi i svojim porodicama. Biću ja dobro, preguraću ovo“, poručio je javnosti Juing.

Juing ima 57 godina, rođen je na Jamajci, a u NBA je nastupao od 1985. do 2002. godine, a cijelu karijeru, izuzimajući dvije sezone proveo je u timu iz Medison Skver Gardena.

NBA Ol-star bio je 11 puta, biran je u idealnu petorku NBA 1990. godine, a sa reprezentacijom SAD osvojio je zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1984. i 1992. Član Nejsmitove kuće slavnih postao je 2008. godine. Nikada nije bio NBA šampion.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.