Knežević nije podnosio prijavu, policija ispituje navode samoinicijativno
Knežević

Knežević nije podnosio prijavu, policija ispituje navode samoinicijativno

Uprava policije oglasila se povodom navoda poslanika Demokratskog frona Milana Kneževića o mogućem atentatu na njega. Upravi policije, kako su saopštili, nije podnijeta zvanična prijava u odnosu na iznijete navode.

Pisana prijava u skladu sa zakonskim procedurama nije podnijeta nadležnom centru bezbjednosti - kažu iz crnogorsk epolicije.

"Bez obzira na to što prijava nije podnijeta na Zapisnik kod ovlašćenog službenog lica, te nije svojeručno potpisana od strane oštećenog lica, policija na osnovu saznanja iz medija samoinicijativno preduzima aktivnost iz svoje nadležnosti. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu po čijem nalogu se preduzimaju mjere na utvrđivanju činjenica ali i provjeri navoda iznijetih putem medija.", navodi se u saopštenju policije.

Policija će, poručuju, kao i u svakom drugom slučaju, preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.