Bjelica: Univerzitet CG spremno dočekuje predstojeće ispitne rokove i prijem brucoša
Duško Bjelica

Bjelica: Univerzitet CG spremno dočekuje predstojeće ispitne rokove i prijem brucoša

Univerzitet Crne Gore je i u najtežim vremenima koja su vjerujem ostala za nama zbog izolacije uspio da odgovori izazovima novonastale situacije koja je izazvana pandemijom virusa covid19 kazao je prof. dr Duško Bjelica predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore.

On je istakao da je nastava u mjeri mogućeg održana na svim univerzitetskim jedinicama uz visok stepen posvećenosti i studenata i nastavnog kadra.

"Na većini naših fakulteta su u toku polaganja predispitnih radnji putem najsavremenih digitalnih mogućnosti koje su nam na raspolaganju ili su već okočani", kazao je on.

"Naredne nedjelje ćemo početi i sa zasijedanjem najvažnijih organa održavanjem redovnih sjednica Univerziteta Crne Gore kada su u pitanju strukovna vijeća, senat i upravni odbor. Takođe bih istakao da su ovi organi i do sada elektronski zasijedali ukupno 12 puta i za vrijeme najstrožijih mjera NKT", ističe profesor Bjelica.

On itiče da su fokusu poslednje pripreme za predstojeća polaganja ispita na svim fakultetima kao i predstojećih upisa novih studenata na UCG.

"Ubijeđen sam da ćemo na najbolji mogući način dočekati brucoše na UCG. Naradnih nedjelja i mjeseci UCG će posvećeno voditi računa o početku novih master studija sa posebnim senzibilitetom imajući u vidu da zadovoljan student bude u središtu naše pažnje prilikom donošenja svih odluka i u tijesnoj saradnji sa Studentskim parlamentom UCG i Vladom Crne Gore kao svojim osnivačem", zaključuje predsjednik UOUCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.