Okupljanje i litija autima u Bijelom Polju: Evo nas, došli smo svetinje da branimo(VIDEO)

Na glavnom gradskom trgu u Bijelom Polju večeras su se okupili građani koji su uzvikivali "Ne damo svetinje", "Evo nas došli smo, svetinje da branimo", i "Ne damo sveštenike".

Protojerej-stavrofor Darko Pejić istakao je da su se svi poželjeli ovakvih okupljanja.

"Hvala Svetome Vasiliju koji drži i okuplja narod i uči nas jedinstvu. Da Bog da i Sveti Vasilije da čujemo jedni druge, da se urazumimo i nađemo zajednički jezik za pravoslavlje u Crnoj Gori", kazao je Pejić.

Okupljene je zamolio da se raziđu u miru.

"Kako smo se ovako u miru i spontano skupili, da se tako i mirno bez ijedne riječi raziđemo", kazao je Pejić, što su okupljeni pozdravili aplauzom.

Prije toga održana je litija autima kroz Bijelo Polje:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.