Foto: Gov.me

Nuhodžić čestitao Međunarodni dan vatrogasaca

"Zahvaljujući vašim hrabrim podvizima ulivate povjerenje građanima Crne Gore i činite sve nas ponosnim"

Biti vatrogasac je težak, odgovoran i rizičan posao. Profesionalan rad i nesebično zalaganje pokazujete svakodnevno, tokom brojnih intervencija u požarima, poplavama i drugim elementarnim nepogodama, kazao je Mevludin Nuhodžić, ministar unutrašnjih poslova čestitajući vatrogascima – spasiocima 4. maj – Međunarodni dan vatrogasaca.

"Napori koje ulažete obavljajući ovu plemenitu profesiju, kao i solidarnost i humanost koje iskazujete i u trenutnim okolnostima borbe sa koronavirusom, potvrđuju vašu spremnost da odgovorite svakom izazovu. Zato je i ovaj dan prilika da vam zahvalimo i odamo priznanje za vašu požrtvovanost i nesebičnu posvećenost", naveo je Nuhodžić.

Kako je kazao, Vlada Crne Gore i Ministarstvo unutrašnjih poslova su u prethodnom periodu intenzivno radili na unapređenju vašeg statusa, dodajući da su svjesni da svi u sistemu, po ovom i drugim pitanjima, imaju još dosta zajedničkog posla.

"Uz najbolje želje na ličnom i profesionalnom planu, u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime, želim da vam uputim najiskrenije čestitke povodom Međunarodnog dana vatrogasaca. Zahvaljujući vašim hrabrim podvizima, ulivate povjerenje građankama i građanima Crne Gore i činite sve nas ponosnim", poručio je Nuhodžić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.