U BP nema više oboljelih od koronavirusa: Mještani Vraneške doline u ponoć izlaze iz izolacije
Foto: Screenshot

46 lica u kućnoj samoizolaciji i 12 u karantinu

U BP nema više oboljelih od koronavirusa: Mještani Vraneške doline u ponoć izlaze iz izolacije

Mještani Vraneške doline nakon 28 dana, izlaze iz izolacije. Mjera izolacije ističe večeras u ponoć.

U bjelopoljskoj opštini, tako, više nema oboljelih od koronavirusa.

Mjera izolacije Pavinog polja i okolnih sela dala je rezultat, pa novih slučajeva nije bilo.

Organizovanje seoskog života nije bilo lako, ali mještani su imali pomoć opštine i mjesnih zajednica koje su im uz pomoć Crvenog krsta po potrebi dostavljali sve neophodne namirnice.

Jedan od mještana za TVCG je kazao da je u početku bilo nedoumica u vezi sa mjerama, ali i zahtjeva za namirnicama, ljekovima, stočnom hranom.

Zdravstveno sanitarni inspektor uručio je danas rješenje o prestanku mjera samoizolacije za 135 mještana Pavinog Polja i okoline.

U Bijelom Polju je trenutno 46 lica u kućnoj samoizolaciji i 12 u karantinu.

Izvor: TVCG/RTCG

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.