Kompanija
Bolnica u Pljevljima

Kompanija "Home Systems" donirala medicinsku opremu bolnici u Pljevljima u iznos u od 10.000 eura

Kompanija Home Systems doo je u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti donijela odluku o donaciji neophodne medicinske opreme Opštoj bolnici u Pljevljima, u iznosu od 10.000 eura, saopšteno je iz ove kompanije.

"U ovom teškom i za sve građane naše države izazovnom periodu, kada smo pogođeni pandemijom COVID19 virusa, svi se nalazimo na velikom ispitu. Naša je nesebična želja da podržimo naš zdravstveni sistem, koji se nalazi na prvoj liniji fronta i pružimo doprinos sa ciljem da nijedan ljudski život ne bude doveden u pitanje, zbog nedostatka potrebne medicinske opreme i aparata. Nadamo se da će oprema koja je već instalirana u Opštoj bolnici u Pljevljima unaprijediti rad vrijednog medicinskog osoblja, a sve u korist zdravlja građana Pljevalja, ali i ostalih građana sjevera Crne Gore", kažu iz Home Systems.

 Kao društveno odgovorna kompanija ističu da će nastaviti da daju podršku gdje treba.

"Pozivamo sve privrednike da budu jedinstveni i pokažu solidarnost u ovom teškom trenutku u borbi protiv pandemije. Budimo solidarni i poštujmo mjere nadležnih organa, kako bismo se što prije izborili sa ovom pandemijom", poručuju iz ove kompanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.