Plav: Danas počelo asfaltiranje Prnjavorske ulice, biće gotova do kraja sedmice
Prnjavorska ulica, foto: UJR

Plav: Danas počelo asfaltiranje Prnjavorske ulice, biće gotova do kraja sedmice

Asfaltiranje Prnjavorske ulice u Plavu, u dužini od 600 metara, počela ja danas i trajaće do kraja sedmice, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Riječ je o završnim radovima u okviru druge faze izgradnje, za koju je Vlada Crne Gore opredijelila oko 400 hiljada eura. 

Uprava javnih radova je, kroz postupak javne nabavke, ugovor o izvođenju radova u okviru druge faze potpisala sa barskim građevinskim preduzećem “Putevi Bar”.

"Očekuje se da za koji dan budu završeni i ostali radovi, nakon čega će ulica biti otvorena za saobraćaj. 

Projektom su obuhvaćeni i potporni zidovi, nove elektroinstalacije, ograda za pješake i saobraćajna signalizacija, dok je u okviru prve faze izgrađena atmosferska i fekalna kanalizaciona mreža", saopšteno je iz UJR.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.