Ljuljđuraj: U teškim danima pokazala se sva veličina stanovnika Tuzi
Kolja Ljuljđuraj

Ljuljđuraj: U teškim danima pokazala se sva veličina stanovnika Tuzi

U teškim danima koji su pogodili opštinu Tuzi pokazala se sva veličina njenih stanovnika. Strogo poštujući mjere nadležnih organa, Tuzani su uspjeli da prevaziđu najgore trenutke i da kao pobjednici izađu iz krize, saopštio je Kolja Ljuljđuraj, predsjednik Odbora SNP Tuzi.

U tome kako kaže nisu bili sami.

"Veliku zahvalnost za pomoć i podršku, koju ćemo uvijek pamtiti, dugujemo volonterima i aktivistima koji su neumorno obilazili domaćinstva u Tuzima i dostavljali potrebnu pomoć.Takođe, nemjerljiv doprinos su dali biznismeni iz Malesije i donatori iz dijaspore koji su pružili ogromnu materijalnu pomoć našim građanima. Na kraju, ali ne i najmanje važno, moramo naglasiti značaj pomoći koju su nam pružili naši prijatelji iz Fonda za razvoj Kuča "Marko Miljanov", koji su još jednom pokazali pravu komšijsku i bratsku podršku", kazao je Ljuljđuraj.

Ubijeđen je kako kaže da će nastaviti da poštuju mjere nadležnih organa i vrlo brzo se vratiti normalnim tokovima života, "a da će ovi teški dani ostati kao sjećanje na veliku međusobnu solidarnost, poštovanje i požrtvovanost".

"Koristim priliku da svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori čestitam Vaskrs uz želju da ga proslave u zdravlju, sreći i veselju",poručio je Ljuljđuraj.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.