Duterte naredio vojsci i policiji: Pucajte u onog ko pravi nevolje tokom karantina
Rodrigo Duterte

Duterte naredio vojsci i policiji: Pucajte u onog ko pravi nevolje tokom karantina

Predsjednik Filipina Rodrigo Duterte upozorio je građane da će narediti policiji i vojsci da ubiju svakoga "ko stvara nevolje" tokom karantina.

"Neka ovo svima bude upozorenje - slušajte vladu, sada je najvažnije da u zemlji vlada red", rekao je Duterte u obraćanju naciji koje je emitovano na televiziji, prenijeli su sinoć svjetski mediji.

"Nemojte pokušavati da povrijedite zdravstvene radnike, ljekare... jer je to ozbiljan zločin," naglasio je Duterte i ozbiljno upozorio Filipince:

"Moja naredba policiji i vojsci je da ako iko bude stvarao nevolje, a vaši životi su ugroženi: Pucajte u njih!".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.