Statis o Brčvaku: Primjer kako se voli svoja zemlja i narod
Brčvak

Statis o Brčvaku: Primjer kako se voli svoja zemlja i narod

Vlasnik Adriatic Propertis-a i Universal Capital Banke Petros Statis, koji je donirao Crnoj Gori 3,5 tone medicinske opreme na svom zvaničnom Fejsbuk profilu pohvalio je humanistu Hajriza Brčvaka.

Statis je u svojoj objavi naveo da je Brčvak primjer kako se voli svoja zemlja i narod.

"Vaše je samo što ste dali. Zaista inspiriše i primjer je kako se voli svoja zemlja i narod”, naveo je Statis i dodao da je ovo još jedan od dokaza da Crna Gora ima prijatelje i da nije sama, prenosi Pobjeda.

Bjelopoljac Hajriz Brčvak donirao je 100.000 eura, a potom i pedeset hiljada maski, 1.000 zaštitnih odijela, 100 aparata za temperaturu i 5.000 pakovanja medicinskih rukavica vrijednih 190.000 dolara, da bi prekjuče saopštio kako će donirati i 24 respiratora.

Uz to, nakon što je u Tuzima uveden karantin, on je uputio donaciju od 3.000 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.