BP: Požar progutao tone sijena, vatra prijetila porodičnoj kući
Sa lica mjesta

Više šumskih i livadskih požara

BP: Požar progutao tone sijena, vatra prijetila porodičnoj kući

U bjelopoljskom selu Čokrlije, 20tak kilometara udaljenom od grada, juče oko 15 sati došlo je do požara na imanju Vuka Vlaovića. Požar je lokalizovan oko 17 časova.

Kako je portalu Kodex rečeno u Službi zaštite i spašavanja, vatra je zahvatila dva stožera sijena. Vatrena stihija prijetila je porodičnoj kući domaćinstva Vlaovića i pomoćnim objektima koji se nalaze veoma blizu.

Ipak, bjelopoljski vatrogasci su brzo reagovali i spriječili da se vatra proširi na susjedne objekte.

917896232308293183003982967717750362865664n

Vatra je progutala tone sijena i pričinila veliku štetu ovom seoskom domaćinstvu.

Požar je u potpunosti ugašen nešto prije 17 sati.

U Čokorlijama je intervenisala jedna vatrogasna ekipa.

Uzrok požara za sada nije poznat.

Osim toga, bjelopoljski vatrogasci su juče od 18 do 22 sata gasili više šumskih i livadskih požara na lokacijama Livadice(oko bolnice), Kisjela voda, Bojišta, Džafića brdo i Orahovica. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.