Medicniski tehničar prijetio da će skočiti sa prozora jer nije testiran na virus korona
Ilustracija

Čačak

Medicniski tehničar prijetio da će skočiti sa prozora jer nije testiran na virus korona

Muškarac srednjih godina tokom prethodne noći i jutra uznemiravao je sa prozora svog stana građane i prijetio da će da skoči, zbog čega je reagovala policija.

Iz PU Čačak kažu da je policija reagovala po prijavi građana, pošto je jedan muškarac sa prozora svog stana vikao, bacao predmete i uznemiravao stanare okolnih zgrada.

Jedan od očevidaca incidenta, rekao je za agenciju MNA da je muškarac vikao daje zaražen, i da je tražio infektologa da bi bio testiran na koronavirus.

Radi se o medicinskom tehničaru zaposlenom u čačanskoj bolnici. Policija ga je tokom noći više puta opomula da se povuče u stan. Nakon intervencije smješten je na odjeljenje neuropsihijatrije Opšte bolnice u Čačku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.