Demokratska CG donirala 1.000 eura Opštini Tuzi
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska CG donirala 1.000 eura Opštini Tuzi

Poslanički klub Demokrata i njihovi funkcionieri nastavili su sa doniranjem pomoći najugroženijima u borbi protiv vodeće svetske pandemije, izazvane virusom korona.

"Nakon što smo prošle nedjelje donirali 1000 eura krojačkom salonu “Sara” iz Nikšića, nakon što su naši odbornici širom Crne Gore donirali namirnice Crvenom krstu ili se odrekli odborničkih naknada kao vida doniranja ugroženima, poslanici Demokrata nastavljaju sa akcijom pomoći i solidarisanja sa ugroženima", kazali su iz Demokrata.

Oni su u saopštenju naveli da su danas izdvojili 1000 eura za pomoć Opštini Tuzi, smatrajući da u ovom izazovnom i složenom trenutku u kojem se nalazi čitavo društvo Crne Gore, a posebno Tuzi kao najmlađa Opština svaka materijalna pomoć je neophodna, posebno imajući u vidu da je u Tuzima novonastala situacija paralisala život građana ali i rad Opštine.

"Uvjereni da ćemo zajedničkim snagama, uz poštovanje preporukama nadležnih i nikad potrebnije discipline, pobijediti nevidljivog protivnika, činimo ovaj gest pažnje, uz naglasak i ovim putem rukovodstvu Opštine, da smo spremni našim prijatlejima iz Malesije da pomognemo i na svaki drugi način, za koji procijene da je potreban", zaključili su u Demokratama.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.