Pljevlja: Dezinfekcija javnih površina, postavlja se zaštita na sprave za vježbanje u gradskom parku
Foto: PV Portal

Pljevlja: Dezinfekcija javnih površina, postavlja se zaštita na sprave za vježbanje u gradskom parku

U cilju spriječavanja pojave i širenja Korona virusa, u Pljevljima se preduzimaju brojne aktivnosti u skladu sa mjerama koje je donijelo Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.

Jedna od novousvojenih mjera je i zabrana korišćenja trim staze u gradskom parku, pa se povodom toga na sprave za vježbanje postavlja zaštita.

Javno preduzeće „Čistoča“ danas vrši dezinfekciju javnih površina Žavelovom vodom koja je na bazi natrijum hipohlorita, izvještava PV Portal.

Untitled

Foto: PV Portal

Untitled

Foto: PV Portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.