Rasvijetljeno 12 krađa u Podgorici, 4 lica uhapšena
ilustracija

Rasvijetljeno 12 krađa u Podgorici, 4 lica uhapšena

Podgorička policija je rasvijetlila 12 krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata i procesuirala ukupno šest osumnjičenih lica.

Kako je saopštila Uprava policije, rasvijetljene su dvije teške krađe i slobode su lišeni V.M. (41) iz Podgorice i M.M. (23) zbog sumnje da su ih počinili.

Zbog sumnje da su počinili dva krivična djela krađa lišeni su slobode R.R. (37) i S.R. (22).Ova lica su otuđivala namještaj, kontrukciju sa tribine, ručni cirkular i duvanske proizvode - stoji u saopštenju.

Takođe, kako se navodi, protiv maloljetnih H.L. (14) i E.H. (15) su podniejte krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili osam krivičnih djela teška krađa.

Oni su, sumnja se, ouđivali novac i mobilne telefone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.