Buksovci o koroni: Virus neće ući u vaš dom bez ako vi ne izađete i odete put njega (VIDEO)

Crnogorski komičari The Books of Knjige priključili su se kampanji "Ostani doma" koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja.

U svom maniru, pozivaju građane da poštuju preporuke nadležnih i ostanu u svojim kućama. Poručuju da nije vrijeme za paniku, ali da ova situacija ima i "dobru stranu".

"Ovu situaciju treba shvatiti kao dobru priliku da svi počinemo jedni od drugih i da se uželimo malo i da nam bude milije kad posle izađemo na ulicu  i da se obradujemo kad sretnemo komšiju koji nam je ukrao gume sa auta i kad vidimo kuma koji nam je dužan 50 eura. Pokušajte da ostanete doma i da sjedite malo dok je ova situacija i onda ćemo biti miliji jedni drugima kad se vidimo ponovo, Jubim vas", poručuje Popaj.

"Virus neće ući u vaš dom bez ako vi ne izađete i odete put njega a on je Boga mi napolje, sjedi i čeka. Zato budite pametni i ostanite svojim kućama",  kaže Gajo.

"Sad sam bio napolje i vidio sam virus, stoji jedno 10-15 metara od kuće. Odma' sam se vratio u kuću, ostanite i vi doma. Uh.... ", zaključuje Goran Vujović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.