Uhapšen doktor zbog seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja 13-godišnjakinje
Ilustracija

Novi Sad

Uhapšen doktor zbog seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja 13-godišnjakinje

U Novom Sadu u četvrtak je uhapšen "poznati ljekar" sudske medicine koji je osumnjičen da je u više navrata seksualno uznemiravao i zlostavljao 13-ogodišnju djevojčicu, saopštio je na Twitteru osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić.

"Blic" prenosi da je istragu protiv doktora inicirao sam Jurić jer je policiji dostavio dokaze koji su poslužili za hapšenje 66-godišnjeg Š.T, koji je od 2018. seksualno zlostavljalo maloljetnu djevojčicu, u njegovoj vikendici ili u stanu.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Jurić je naglasio da je doktor povratnik - da je 2009. godine bio osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji zbog čega je u zatvoru proveo godinu dana, kao i pet na uslovnoj slobodi.

Jurić kaže da se nada da će ovog puta dobiti kaznu kakvu zaslužuje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.