Perišić: Bezbjednosna situacija u zemlji u poslednje vrijeme zabrinjavajuća
Svetislav Perišić

Perišić: Bezbjednosna situacija u zemlji u poslednje vrijeme zabrinjavajuća

Srpska Alternativa ocjenjuje da je bezbjednosna situacija u zemlji nakon u poslednje vrijeme sve učestalijih likvidacija, veoma loša i krajnje zabrinjavajuća, kazao je Svetislav Perišić, predsjednik te partije.

"Najviše što brine jeste sigurnost nedužnih građana Crne Gore, koji su zbog ovakvih događaja ugroženi i čiji su životi izloženi riziku prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, o čemu najbolje svjedoči sinoćnja situaciji u Podgorici", rekao je Perišić.

Dodajući , da je čigledno da pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova smatraju da međusobno neraščišćene račune po njima najefikasnije mogu naplatiti oduzimanjem nečijeg života, a što je najgore ne biraju vrijeme i mjesto za izvršavanje ovakvih zločina.

"Srpska Alternativa poziva sve nadležne državne organe, pogotovo Upravu policije i Tužilaštvo na kojima je i najveća odgovornost, da se svim svojim tehničkim i kadrovskim kapacitetima adekvatnije uključe u rješavanje ovog veoma ozbiljnog problema. Smatram da je krajnje vrijeme da se ovom vidu obračuna u podzemlju mora stati na kraj, kako bi se prije svega građani Crne Gore osjećali bezbjedno i funkcionisali bez straha da će doživjeti ovakve neprijatnosti", naveo je Peričić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.