Ovo je obavezno za pravi užitak u krevetu
Ilustracija

Ovo je obavezno za pravi užitak u krevetu

Ispitivanje sprovedeno na 1500 Kanađanki pokazalo je da postoji jedna stvar koju treba raditi prije seksa barem šest minuta – i to „kako bi bile seksualno jako zadovoljne“.

Jednostavno rješenje glasi: šest minuta predigre! Možda je manje romantično, ali je puno učinkovitije, tvrdi se.

Dakle, ako se uzme aktivno šest minuta vremena za predigru i svjesno se uživa, onda bi i seks trebalo da bude znatno bolji. Takođe je važno da se odmah nakon seksa ne "izleti" iz kreveta, zaspite ili odete – nego se treba maziti još neko vrijeme.

Tjelesna blizina, prije i nakon seksa, brine se za više zadovoljstva – tako je izjavilo 56 posto muškaraca i 55 posto žena. Istraživanje je obavio kanadski proizvođač kondoma zajedno s „Sex Information and Education Council“.

Naravno da smijete i duže vremena uživati u predigri – uopšteno važi: što više tjelesnog kontakta, toliko će intimnija biti veza, a ujedno i bolji seks.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.