Šok u emisiji: Sava iz Njemačke pozvao na otvoreno ubistvo Milorada Dodika (VIDEO)
Emisija Puls

Šok u emisiji: Sava iz Njemačke pozvao na otvoreno ubistvo Milorada Dodika (VIDEO)

U toku sinoćne emisije Puls na BNTV, čiji je gost u emisiji bio predsjednik PDP Branislav Borenović, uživo se telefonski u program uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, gledalac, potpisan kao "Savo iz Njemačke" pitao je “da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?”, prenosi Kurir.

Borenović i voditelj i urednik emisije, Suzana Rađen-Todorić, su se ogradili, te su rekli kako izjava nije primjerena. Takođe, Rađen-Todorić je pozvala sve gledaoce koji imaju ovakva ili slična pitanja da ne gledaju niti se javljaju u emisiju.

MUP istražuje prijetnje smrću Dodiku

Nakon što je u programu BN televizije u kojem je gostovao predsjednik PDP-a Branislav Borenović, upućena prijetnja smrću srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, reagovalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz Ministarstva poručuju da će preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavijestiti nadležne organe, saznaje ATV.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.