Policija na tehnički pregled uputila 16 autobusa i kombi vozila,sankcionisano 116 vozača
Foto: UP

Akcija "Autobus"

Policija na tehnički pregled uputila 16 autobusa i kombi vozila,sankcionisano 116 vozača

Shodno najavljenim planskim aktivnostima, službenici saobraćajne policije, pored redovnih poslova i zadataka, kroz pojačanu kontrolu saobraćaja realizovali su akciju „Autobus“.

"Cilj akcije je bio kontrola vozača i motornih vozila kojima se vrši javni prevoz putnika u drumskom saobraćaju, sa posebnim akcentom na kontrolu autobusa i kombi vozila", saopšteno je iz policije.

Tom prilikom, kontrolisano je 397 ovakvih vozila.

"Zbog uočenih nedostataka, iz saobraćaja je isključeno i upućeno na kontrolni tehnički pregled 16 vozila, dok je zbog počinjenih prekršaja shodno Zakonu sankcionisano 116 vozača koji su upravljali ovom kategorijom vozila", kazali su iz policije.

Policijski službenici će kako se dodaje u saopštenju i u narednom periodu, uz redovne aktivnosti iz svoje nadležnosti, nastaviti sa pojačanim kontrolama svih kategorija učesnika u saobraćaju, sa posebnim akcentom na prekršaja koje vozači najčešće ponavljaju, a sve u cilju unaprjeđenja postojećeg stanja i smanjenja broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.