Požar u stanu u zgradi Vektre, veća materijalna šteta
Foto:Facebook

Požar u stanu u zgradi Vektre, veća materijalna šteta

U požaru, koji je jutros izbio u stanu u zgradi Vektre, pričinjena je veća materijalna šteta, saopšteno je Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada. Povrijeđenih na sreću nije bilo.

Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica javljeno je jutros u 9,43 časova da je došlo do požara u jednom od stanova u zgradi Vektre u blizini Telenora.

"Na lice mjesta upućene su četiri ekipe. Veće posledice spriječene su brzom intervencijom jednog od naših pripadnika koji je bio van dužnosti i u trenutku nastanka požara nalazio se blizu same lokacije , pa je upotrebom stacionarne opreme u ulazu zgrade otpočeo gašenje i spriječio dalje širenje. U tome su mu pomogla još dva spasioca koji su se u redovnim aktivnostima nalazili u blizini lokacije gdje je prijavljen požar.", saopšteno je iz podgoričke Službe zaštite.

86976874515048836079044299001149107732480o

Naglašavju da su veliku pomoć pružili i zaposleni Telenor kompanije i stanari ulaza.

U požaru je nastala veća materijalna šteta na ovoj stambenoj jedinici, a izgorjele su roletne terase, uređaji i drugi inventar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.