Spriječen obračun crnogorskih klanova u Beogradu, uhapšeni Podgoričani, na krovu hotela pronađen pištolj
ilustracija

Policija istražuje ko je bio meta

Spriječen obračun crnogorskih klanova u Beogradu, uhapšeni Podgoričani, na krovu hotela pronađen pištolj

Pripadnici MUP Srbije spriječili su novi obračun crnogorskih zavađenih klanova na teritoriji te zemlje. U hotelu "Kraun plaza" sinoć su uhapšeni crnogorski državljanin N. M. (35), M. M (27) i B. A (35), sva trojica iz Podgorice, kao i S. K. (42) iz Banjaluke, pišu beogradske Novosti.

Policija je privremeno zaplijenila dva automobila crnogorskih tablica, blindirani BMV i "audi".

Operativci srpske policije na krovu hotela pronašli su pištolj, za koji se sumnja da ga je neko od ove četvorice sakrio.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja. 

Inače, pomenuta trojica iz Podgorice su u evidenciji policije Crne Gore označeni kao pripadnici kriminalnih klanova, navode Novosti. Ispituje se uloga Banjalučanina, koji je je ranije bio na Interpolovoj crvenoj potjernici zbog pokušaja ubistva.

Interesantno je da su B. A i S. K. u Beograd stigli avionom, a da su im se sinoć pridružili N. M i M. M, koji su došli blindiranim BMV-om i "audijem". Prva dvojica su bila redovno prijavljena u hotelu, dok su se druga dvojica skrivala, pišu Novosti.

Prema podacima crnogorskih službi bezbjednosti, B. A. sa nedavno ranjenim Igorom Krstvićem,ali i M. M. i N. M. čini organizovanu kriminalnu grupu, koja djeluje na području Podgorice. Dio su "škaljarskog klana". Navodno, planirali su da u Beogradu ostanu četiri dana. Srpska policija sada istražuje koje su bile njihove namjere, odnosno ko je bio meta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.