Vodeći svjetski DJ, Martin Gariks, predvodi program sedmog Sea Dance Festivala!
Martin Gariks

Vodeći svjetski DJ, Martin Gariks, predvodi program sedmog Sea Dance Festivala!

Martin Gariks, trostruki dobitnik titule za najboljeg svjetskog DJ-a, konačno stiže u Crnu Goru!

Holandska superzvijezda predvodiće program sedmog Sea Dance Festivala na koji stiže uz audio-vizuelni spektakl kakav je publika do sada mogla da vidi samo na najvećim svjetskim festivalima kao što su Tomorovlend, Koačela, EXIT, Ultra i drugi, saopštili su organizatori SDF-a.

 Koliko je Gariks svojom pojavom uzdrmao same temelje muzičke industrije, govori podatak da je sa samo 23 godine najbolje rangiran svjetski DJ u protekloj deceniji, te činjenica da iza sebe ima čak 60 miliona fanova, 19 prestižnih muzičkih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi strimova! Vodeći svjetski izvođači poput Rijane, Džastin Bibera i Dua Lipe utrkuju se da sarađuju sa njim, dok ga je čuveni magazin „Forbes“ proglasio jednim od najuticajnijih svjetskih ličnosti ispod 30 godina.

Pored nastupa na Zimskim olimpijskim igrama 2018, ove godine je izabran i za autora zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu UEFA EURO 2020! 

"Nakon što je Geta ljestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Gariks je danas praktično jedini u svijetu koji može da je ne samo dohvati, već i dodatno podigne, barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim spremio u saradnji sa EXIT timom. To potvrđuje i podatak da je u zvaničnoj Sea Dance festivalskoj anketi osvoji uvjerljivo prvo mjesto, sa čak duplo više glasova od drugoplasiranog izvođača, što je do sada nezabilježeno u istoriji svih Exitovih festivala. Crnogorsku, ali i publiku iz preko 40 zemalja svijeta okupljenu od 28. do 30. avgusta na fantastičnoj budvanskoj plaži Buljarica očekuje nesumnjivo muzički događaj godine, i to u novoj eri u koju je prethodne godine uplovio Sea Dance Festival, danas jedan od najvećih muzičkih događaja na cijelom Mediteranu", poručuju organizatori SDF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.