DPS: Opozicija žali što u svojim redovima nema nikog ko bi po uspjehu mogao da se približu Janoviću
Janović

DPS: Opozicija žali što u svojim redovima nema nikog ko bi po uspjehu mogao da se približu Janoviću

Zbilja je bili mučno čitati danas saopštenja dušebrižnih opozicionara koji su se javili da odbrane reprezentaciju Crne Gore od ministra sporta i mladih Nikole Janovića, konstatuju u Demokratskoj partiji socijalista.

"Da brane reprezentaciju oni koji za nju nijesu navijali nikada i koji se nijednom reprezentativnom uspjehu nijesu radovali od čovjeka koji je stvarao njenu istoriju i 10 godina bio njen kapiten i osvajao najveća odličja. Toliko dozu licemjerstva zbilja nijesmo očekivali čak ni od njih.", saopštavaju iz DPSa.

Sa druge strane, navode, ministar Janović nije, kako se to podmeće, ulazio u vjerska osjećaja trenera Vladimira Gojkovića, niti je presuđivao ko u koju crkvu treba da ide, već je, ističu iz DPSa, ukazao da je Mitropolija crnogorsko-primorska zloupotrijebila njegovu posjetu u dnevno političke svrhe, te da je država ta koja je, kada je u pitanju reprezentacija, pozvana da uručuje nagrade i odlikovanja a ne bilo koja vjerska zajednica.

"Ipak ovakve manipulacije i izlive bijesa prema Janoviću doživljavamo kao izraz žaljenja što opozicija u njihovim stranačkim redovima nemaju nikog ko bi  mogao po uspjehu, ni sportskom ni političkom, da se približi sadašnjem ministru za sport i mlade.", zaključuju iz DPSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.