Nuhodžić: Crna Gora spremna da pomogne građanima Turske
Mevludin Nuhodžić

Uputio je telegram saučešća turskom kolegi Sojluu

Nuhodžić: Crna Gora spremna da pomogne građanima Turske

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić uputio je telegram saučešća turskom kolegi Sulejmanu Sojluu.

"Sa žaljenjem sam primio vijest o zemljotresu koji je pogodio Vašu zemlju. Dozvolite mi da u ime Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, i u svoje lično ime, uputim izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nastradalih i  poželim brz oporavak svim povrijeđenima. U ovom teškom trenutku, saosjećamo sa građanima Republike Turske. U duhu dosadašnje saradnje, Crna Gora je, u okviru svojih mogućnosti, spremna da ponudi pomoć i podršku", navodi se u telegramu Nuhodžića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.