Perišić: Litije vjerski motivisane, neprimjeren poziv pojedinih lidera opozicije
Svetislav Perišić

Perišić: Litije vjerski motivisane, neprimjeren poziv pojedinih lidera opozicije

"Ubijeđen sam da protestne litije u organizaciji crkve, nijesu u vezi sa političkim ciljevima, te da se isključivo radi o vjerskim osjećanjima, a da je drugačije sigurno ne bih bio njihov učesnik", ocijenio je jedan od osnivača Srpske alternative (SA), Svetislav Perišić.

Perišić smatra da je poziv pojedinih lidera opozicije "da je prilika da se narodni bunt iskoristi kao pritisak na vlast, kako bi se formirala tehnička Vlada" za njega krajnje neprimjeren.

Predstavnik Srpske alterantive je naglasio da Crnu Goru smatra svojom kućom, te da on i svi koji se u nacionalnom smislu izjašnjavaju kao Srbi, nijesu neprijatelji svoje države, ali i najoštrije je osudio nedavno paljenje zastave Crne Gore u Beogradu i kazao da je "to u suprotnosti sa crnogorstvom na koje su Srbi koji žive u našoj državi vjekovima ponosni".

Perišić je istakao da duboko vjeruje da će doći do dogovora predstavnika Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve, kako bi se kako je rekao ovo pitanje što prije skrajnulo iz centra pažnje građana i krenulo u rješavanje njihovih svakodnevnih problema.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.