Monika izašla iz bolnice: Kod kuće je sačekalo lijepo iznenađenje
Foto: Privatna arhiva

Monika izašla iz bolnice: Kod kuće je sačekalo lijepo iznenađenje

Monika (12) iz sela Suvi Do, izašla je danas iz niške bolnice, gdje je smještena 29. decembra, pošto je nakon desetodnevne potrage spasena iz ruku otmičara Ninislava Jovanovića. Djevojčicu je u napuštenoj kući u selu Pasjača, pronašao Emil Živić.

Napaćena djevojčica, koju je na putu do škole oteo Malčanski berberin, konačno je, skoro mjesec dana od tog užasnog 19. decembra, kada je dospjela u šake mučitelja, u roditeljskom zagrljaju.

Ovaj 17. januar je za njenu porodicu veliki dan, jer su posle traumatičnog i veoma stresnog perioda, ponovo na okupu.

Djevojčica je kući stigla u pratnji roditelja, koji nisu skrivali emocije, a ispred doma su je sačekali baka i deka, kojima su, pošto su ugledali svoju miljenicu, krenule suze.

Monika je nasmijana ušla u svoj dom, a posebno se obradovala svom ljubimcu, psu Lei.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.